X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 362. Bölüm

Özlem’in tecavüze uğrayarak öldüğü haberi herkesi perişan eder. Cinayet şüphelilerinden Dursun gözaltında tutulurken, diğer zanlı Sami ise aranmaya devam etmektedir.

Sami’nin bulunması için aynı zamanda sosyal medya üzerinden de büyük bir kampanya başlatılır. Kadın örgütleri de bu kampanya ya kayıtsız kalmaz; üzerinde Sami’nin fotoğrafının olduğu "KATİLİ BULUN" yazılı broşürleri tüm gün boyunca vatandaşlara dağıtmaya başlarlar.

Halkın olaya öfkesi ve özellikle kadın örgütlerinin tepkisi sürmektedir.Özlem’in annesi Figen, babası Selami ise çok kötü durumdadır. Rıza Baba ve ekibi aileye Katili bulacağız sözü verir.

Yıldırım Koral’ın cenazesi adli tıptan teslim alınmamıştır. Defin işlemini belediye yapacaktır. Ekipten kimse bu duruma anlam veremez. Ama tabii ki Haşim’in başka bir planı vardır. Cenaze aracı adli tıptan çıktıktan sonra Cahit tarafından kaçırılır.

Haşim oğluna son vazifesini yapmak için dağ başında mezar noktasının başındadır. Yıldırım’ın tabutunun başında intikam sözü verir.

Cahit, Engin’i evinin önünde sinsice yakalar ve ateş etmeye başlar.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Pınar'a evlenme teklif eden Yağız doktordur

FRAGMANLAR