X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 365. Bölüm

Kahraman, cezaevinde dayısı ile birlikte annesini görmek için beklemektedir. Kahraman’ın annesi Ayşe, kanser hastasıdır ve cezaevinde yatmaktadır. Cezaevinde yatma sebebi yıllar öncesinde Kahraman’ın babasının işkencelerine dayanamadığı için adamı öldürmesidir.

Ayşe içeride ölüm döşeğinde yatmakta, oğlu Kahraman ise biricik annesi için hiçbir şey yapamamaktadır.Ayşe revire kaldırılır. Hapishane doktoru burada yapabileceğimiz bir şey yok hastaneye sevk edilmesi gerektiğini söyler. Gardiyan da kendisine sevk izninin olmadığını hatırlatır. Kahraman cezaevi önünde dayısı Yavuz’a dert yanar.

Bu sırada cezaevine bir ambulans yanaşır. Annesi için geldiğini anlar ve takibe başlarlar. Hüsnü, Mesut ile beraber Eren’in hastanesine tahlil yaptırmaya gitmiştir. Tahlil sonuçlarını beklerken Ayşe hastaneye getirilir. Kahraman’ın hastane koridorundaki çığlıkları ve jandarmalarla tartışmasına tanık olup olaya dahil olurlar. Tunç, Engin’in evine gider. Eve eşya gelecektir ve bekleme görevi kendisine verilir.

Bu sırada Engin evin yedek anahtarını da Tunç’a emanet eder. Metin, Tunç’u arayıp arkadaşlarla takılalım ama mekan lazım der. Tunç önce mırın kırın eder ama, ekip akşam devriyede olacağından Engin’in evine çağırır milleti.  Bahadır, küçük sahipsiz çocuklar üzerinden uyuşturucu satışı yaptırmaktadır.

Murat, Harun ve Yiğit çetesindeki üç küçük çocuktur. Ekip, son zamanlarda sürekli madde krizinden kaybedilen gençler olduğundan şebekenin peşine düşer. Çocuklardan Murat’ı Ece sıkıştırır. Ancak çocuk korkusundan cebindeki bıçağı çeker kızı kolundan yaralar ve kaçar. Ekip, çocukları sağ salim bulmanın ve Bahadır’ı yakalamanın peşinde düşer.

Arka Sokaklar 365. Bölüm Cuma akşamı saat 20:00'de Kanal D'de!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Özlem Çınar, Aylin Komiser rolünü oynamaktadır

FRAGMANLAR