X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 367. Bölüm

Ekip, Sadık ve Selman’ın katili Erdal’ın peşine düşüyor!..

Mesut ve Servet darplı halde buldukları Sedef’i hastaneye getirmişlerdir. Servet’in eli ayağı titremekte, Mesut ise onu sakinleştirmeye çalışmaktadır. Sedef’in durumu iyidir. Yumuşak doku zedelenmesi ile atlatır. Mesut, Sedef’e yardımcı olmak ister. Emniyete gidip kocasından şikayetçi olmasını teklif eder. Sedef ise bunu kabul etmez.

Servet, Sedef’i sakinleştirmek yanında olmak ister ama geçmişte yaşadıklarından dolayı abisinin yardımını kabul etmez. Erdal’ın ise paraya ihtiyacı vardır. Selman’dan yardım ister. Selman’ın bir müşterisi vardır Sadık Bey. Yaşlı tek başına yaşayan zengin bir adamdır. Onun evine girip soymaya karar verirler.

Eve girdiklerinde Sadık’a yakalanırlar. Erdal önce Sadık’ı sonra Selman’ı öldürüp kaçar. Erdal bunun üzerine Sedef’in evine gider. Erdal ve Sedef tartışırlarken, Erdal’ın cebinden uyuşturucu paketi düşer. Fark etmez Sedef. Erdal ve Melek evde yalnızken kız paketi görür ve merak ederek alır.

Sabah Sedef eve gelip kızını baygın yatarken bulur ve apar topar hastaneye kaldırırlar. Ekip, Sadık ve Selman’ın katilinin kim olduğunu ispatlamanın peşine düşer..

 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Zeki Alasya, Arka Sokaklar dizisinde oynamamıştır

FRAGMANLAR