X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 373. Bölüm

Tespit edilen 4 tecavüz vakası. Saldırgan, yalnız dolaşan kadınları hedef alıyor; yüzünü şu ana kadar da görebilen kimse yok. Kurbanlardan alınan DNA örnekleri, tek bir faili işaret etmektedir. Kimliği bulunamamakta, veri tabanından çıkmamaktadır. Eşkalde çok kaba taslak olduğu için ekibin işi fazlasıyla zordur.

Özge hayranı olduğu bir dizinine setine gider. O sırada dizinin yönetmeni diye kendisini tanıtan adını Fuat sandığı kişi ile tanışır. Özge, karşısında yönetmeni gördüm hevesi ile oyunculuk hayalinden bahseder. Fuat telefon numarasını verir. Oyunculuk ile ilgili görüşelim diyerek kızın aklını çelmeyi başarır. Özge avukat abisi Doruk ile birlikte yaşamaktadır. Akşam hazırlanır ve dizinin yönetmeni sandığı kişi ile buluşmaya gider.

Özge baygın şekilde işçiler tarafından bir dere kenarında bulunur. Ekip olay yerine intikal eder, Özge hemen hastaneye kaldırılır. Abisi Doruk hastaneye gelir. Kardeşine ne olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Bu sırada Deniz ile karşılaşırlar. Doruk ile Deniz eskiden tanışmaktadır. Engin bu duruma fazlasıyla kıl kapar. Ekip ise Fuat’ın peşine düşer.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Mehmet, Özel Harekattan gelmedir

FRAGMANLAR