X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 375. Bölüm

Hüsnü, Suat, Nazike ve Makbule, Metin ve Aslı yüzünden karakolluk olurlar. Makbule karakolda  aynı kavgacı tavrını sergileme devam eder. Bunun üzerine Rıza ve Mesut’ da karakola gelirler. Rıza Aslı’nın annesi Makbule’yi sakinleştirmeyi başarır ama Makbule hala Metin’den  şikayetçidir. Olay Metin’in Aslı’yı istemesi sözüyle tatlıya bağlanır.

Ekip, bir kaza ihbarı üzerine olay yerine gelir. Bir motorsiklet bir araç ile çarpışmıştır. Ambulans doktoru Gökhan, durumu ağır olan Cemil ve diğer çocuk ile ilgilenir. Cemil’in yaşama şansı olmadığı için, Gökhan olay yerinde bulunan ambulansa öbür genci yerleştirir ve onu hastaneye gönderir.

Olay yerinde bulunan ve Cemil’in babası olan Ferhat ise oğlunu öldürenin doktor Gökhan olduğuna kendini inandırıp, adamdan intikam almanın peşine düşer.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Pamir Pekin, Mehmet karakterini oynamaktadır

FRAGMANLAR