X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 378. Bölüm

Arka Sokaklar 378. Bölüm'de ekip, mafyayı çökertmek için plan yapıyor!

Taşlıtepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği önündeki çatışma devam etmektedir. Kadir ve çete elemanları var güçleriyle adeta savaşırlar. Mesut ve Murat’ın yanına düşen el bombası korkulu dakikalar yaşatır. Şubede neredeyse sağlam cam çerçeve kalmamıştır.

Pınar televizyonda Ali’lerin şubesine yapılan saldırı haberini görür, büyük bir panikle Rıza’ya söyler. Rıza hemen Arda ile birlikte Taşlıtepe’nin yolunu tutar. Rıza’nın şubeye Burhan’dan önce gelmesi ve olaylara olan hakimiyeti Burhan Müdürün fazlasıyla canını sıkmaktadır.Rıza eski ekibini alıp şubenin dışına çıkar. Bir mekanda oturup neler olduğunu konuşurlar. Rıza, Burhan Müdürün daha önce görev yaptığı yerlerde rüşvet aldığına, kirli işler yaptığına dair güçlü şüpheler olduğunu bu konuda ekibin uyanık ve dikkatli olması gerektiği ile ilgili ekibi uyarır.Ekip, şubeye bu olaylı geceyi yaşatanların kimler olduğunu bulmanın peşine düşer.

Tunç’un ileri yaştaki yabancı uyruklu sevgilisi Larissa’dan Mesut’un tesadüfen haberi olur. Tunç olaya fazlasıyla normal bakmakta, babasının verdiği tepkinin aşırı olduğunu düşünmektedir.

Timur, Rıza’yı arar. Bir tek son hesabının kendisi ile kaldığını, bu hesabı kesmek içinde hazır olduğunu söyler. Rıza’ya bir güzel göz dağı verip telefonu kapatır. Arif Müdür, Rıza’yı bu gelen telefonu hafife almaması, koruma ile gezmesi gerektiği konusunda uyarır ancak Rıza bu duruma aldırış etmez. İlk göz ağrı torunu Efe’nin 5.yaş doğum günü gelip çatmıştır. Pınar ve Ayla havanın güzel oluşundan faydalanıp bahçede doğum günü partisi organize ederler.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Hüsnü'ye saplantılı bir şekilde aşık olan Merve muhbirdir

FRAGMANLAR