X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 380. Bölüm

Timur yanına sevgilisi Tuğçe’yi de alıp yurt dışına çıkmak üzere yoldadır. Mallarla birlikte kaçacakları tekneye ulaşırlar. Efe’yi de kendisine güvence olarak yanına taşımaktadır. Rıza baba ve ekip, Timur’un kaçacağı sahile bir kısmı tip değiştirerek pusu kurarlar. Rıza baba, Ali önderliğinde tüm ekip hatta Taşlıtepe’de ki ekibe yeni dahil olan Selin komiser de dahil olmak üzere Efe’yi kurtarmanın, Timur’u yakalamanın peşindelerdir.

Timur, Kunduz, Aytek, Tuğçe ve Efe limana gelirler. Ali değiştirdiği tip ile bir şekilde Efe’nin dikkatini çekmeyi başarır. Efe’yi Timur’un yanından uzaklaştırdığı anda ise çatışma başlar. Taşlıtepe emniyete dönüldüğünde herkes derin bir nefes alır. Ali, ekip arkadaşlarına yani 2. ailesine teşekkür eder. Arif Müdür’de Efe’nin kurtulması ile ilgili mutluluğunu dile getirir; Timur’un kaçırmaya çalıştığı malların yakalanmasındaki başarıdan dolayı Rıza’yı tebrik eder. Rıza bu başarılı operasyon sonrasında Arif’ten ekibini geri ister ama. Bu isteği karşılıksız kalır.

Timur operasyon sırasında Mesut tarafından vurulur ve denize düşer. Sonrasında yapılan araştırmalarda ölüsü de dirisi de bulunamaz. Öldüğü düşünülmektedir ancak Rıza cesedini görmeden bu duruma asla inanmayacaktır. Çünkü Timur 9 canlıdır. Timur hayatta kalmayı başarmıştır. Tedavisi için Aytek ve Timur bir hastaneye gidip doktor Bahar’ı kaçırırlar.

Timur iyileşmeye çalışırken, hala Rıza’dan alacağı intikamı planlamaktadır. Yakın tarihte yapılacak “Polis Eğitim Merkezi Açılış” törenine İç İşleri Bakanı’nın katılacağını öğrenir. Bu sefer hedefini daha da yükseltir ve bu törene canlı bomba gönderilmesi, Bakan’ın öldürülmesi talimatını verir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Burcu Kara, Arka Sokaklar dizisine 2023 yılında girmiştir

FRAGMANLAR