X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 382. Bölüm

Timur’un göz bebeği, yurt dışındaki tüm işlerini yönlendiren Ceylan İstanbul’a gelir. Timur kardeşinin gelişi şerefine bir restoran kapatır. Ceylan lüks bir otele yerleşir.

Aylin bu bilgileri Rıza baba ve ekibe geçer. Ceylan Finans alanında uzmandır. Ceylan’ın Timur ile mutlaka buluşulacağı düşünülerek Murat, gizli görev için kızın kaldığı otele yerleştirilir. Murat kıza kendini beğendirip, etkileyerek Timur’a ulaşmak hedeflenmektedir. Kısa zamanda da bunu başarır ve Ceylan Murat’tan hoşlanmaya başlar.

Ceylan, Timur’un evine gidecektir. Murat ile birlikte gitmeye karar verirler. Timur tabii ki sinsiliğiyle kardeşinin kiminle görüştüğüne kadar bilen bir adamdır. Ceylan ile beraberken Timur ve adamları Murat’ı paketlerler. Murat’ın yakalandığı haberi Rıza babaya gider. Ekip, Murat’ı Timur’un elinden kurtarmanın peşine düşer.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Rıza Baba karakterini Zafer Ergin oynamaktadır

FRAGMANLAR