X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 383. Bölüm

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz ve Oya Okar’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” Perşembe akşamı yeni yıl özel bölümü ile ekrana geliyor.

Hüsnü haricinde ki kahramanlarımız yeni yılı görev başında kutlayacaktır. Rıza kendisine gelen davetiyeyi Hüsnü’ye verir. Hüsnü ailesi ile birlikte “NÜKHET DURU’yu” dinlemeye gidecektir. Suat, Nazike ve Zeliha inanılmaz bir heyecan yaşarlar ve hazırlıklara başlarlar. Nükhet Duru’yu dinlemeye gittikleri mekanda ilk önce karşılarına Tıpa Tıp Bülent Ersoy Show taklidi ile “FEHMİ DALSALDI” çıkar.

Suat ve Nazike kendisinin taklit olduğunu anlamayıp, gerçek zanneder ve adamın kulisine dalarlar. Nükhet Duru’nun sahnesi bitmek üzereyken bir anda elektrikler kesilir ve boynundaki muhteşem kolye çalınır. Nükhet Duru, bu durumdan Suat’ı sorumlu tutar. Nazike, Suat, Metin, Tekin, Zeliha nezarette bulurlar kendilerini. Nükhet Duru’da apar topar emniyete gelir. Murat, Ali ve Volkan, turist kızları Kadıköy sokaklarında tacizcilerden kurtarmaya çalışırlar.

Mesut ve Selin dansöz Bahar’ın zararlı sevdalısı Erkin’in peşindeyken kendilerini “DİLBER AY’ın” mekanında bulurlar. Tunç, yeni yılı kız arkadaşı Defne ile baş başa geçirmeye karar verir. Ancak onları da gittikleri yerde bir sürpriz beklemektedir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Rıza Baba karakterini Zafer Ergin oynamaktadır

FRAGMANLAR