X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 388. Bölüm

Savcılık emri üzerine, ekip bir falcı baskınına gider. Falcı Serkan, fal baktığı insanlardan şantajla para sızdırmaktadır. Mesut, Selin, Ali, Volkan ve Arda tarafından yapılan baskında, Falcı Serkan’ın kasasından bir eser çıkar. Yapılan incelemeye göre, 18.yüzyıla ait nadide bir Osmanlı eseridir. Akabinde Falcı Serkan sorguya alınır.

Bahattin, eşi Aynur ve oğlu Onur ile birlikte yaşayan, Doğu kökenli zengin bir iş adamıdır. Oğlu Onur fidye için kaçırılmıştır. Bahattin istenilen miktar parayı hazırlayıp oğlunu kurtarmaya gider. Nusret’in adamlarından Yalçın ile buluşur. Ancak, bu buluşmada silahlar konuşur, Bahattin yaralanır Yalçın kaçar.

Olay, ekibimize intikal eder. Ali, Selin, Volkan ve genç polisler olay yerine gelip Bahattin’in ifadesini alırlar. Bahattin hala Onur’un kaçırıldığını söylemese de Aynur durumu açık eder. Nusret hücrenin başkanıdır. Sancar artık Nusret ile birlikte çalışmaktadır. Nusret’in adamları Yalçın, Şener ve Kadir’de bu örgütün içerisindedir. Onur, Nusret’in adamı Kadir’in elindedir. Ekip, Onur’u bulmanın, aynı zamanda da Sancar’ın nerede olduğunun peşine düşer.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Zeki Alasya, Arka Sokaklar dizisinde oynamamıştır

FRAGMANLAR