X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 391. Bölüm

Nedim Arslan, Özel Harekat tarafından İstanbul’a getirilip Tem Şube’ye teslim edilmiş bir itirafçıdır. Ekip, Nedim’i kullanarak Sancar ve Reva’ya ulaşmanın peşindedir. Civan Dayı ise boş durmaz, İzzet’i, Sancar’ı ve Reva’yı alıp mekan değiştirmeye karar verir. Aynı zamanda mekanlarına mahalleden çocukları teker teker toplayıp adeta beyinlerini yıkayıp örgütün adamı olarak çalıştırmaya başlamayı hedefler.

İzzet ise infaz yaparken Kudret’e yakalanır. Kudret’ de bu gençlerden biridir. Hatice oğlu Kudret’i Civan’ın elinden kurtarmaya çalışır .Ekip Nedim’den edindikleri bilgilerle Civan dayıya ulaşıp örgütü bitirmek için çalışmaları hızlandırır.

Zeliha staj yaptığı gazetenin yerel kanalına muhabir olarak terfi eder. Zeliha’nın ilk gittiği olay inşaatın tepesine çıkmış intihar etmeye çalışan Abdi’nin olayıdır. Abdi kamerayı görünce, kamera yukarıya gelsin diye krize girer. Zeliha polis kızı olmasının cevvalliği ile inşaatın tepesinde bulur kendini. İntihar eylemindeki Abdi’yi sakinleştirmeyi başarır ve polisler kıs kıvrak yakalarlar. Zeliha’nın başarısı evde herkes tarafından takdir edilir. Abdi Zeliha’yı gördüğü anda aşık olur.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Hüsnü, 3. Sezonda Başkomiser olmuştur

FRAGMANLAR