X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 394. Bölüm

Cengiz’e ulaşmanın tek yolu Roket Ayhan’dır. Bu sebeple ekip, bir düzenek hazırlar. Selin komiser, uyuşturucu dağıtıcısı Roket Ayhan’ı pusuya düşürmek için bambaşka bir kılığa girer ve Ayhan’ın bulunduğu barın içine sızar. Ali, Mesut ve Hakan’ da uzak bir köşeden Selin’i izlemektedir. Barın içerisinde Selin’i eskiden tanıyan Yeliz isimli bir kadın da vardır. Selin Yeliz’i görünce ne yapacağını şaşırıp, planın çökmemesi için tanımamazlıktan gelir. Selin ve Ayhan konuşmaya başlarlar.

Bu sırada içerideki adamlardan biri Yeliz’i dövmeye başlayınca Selin olaya müdahale etmek zorunda kalır ve kızın polis olduğu ortaya çıkar. Roket Ayhan ise anında mekanı terk eder. Operasyon yapılamamıştır.Ekip, Cengiz’i çökertmek için ip uçları aramanın, bu sırada da piyasadaki maldan gençleri korumanın yollarını aramaktadır.

Ayla ve Pınar, öğretmen arkadaşları Nihal’i Mesut ile tanıştırmak aralarını yapmak isterler. Bu fikirlerini Rıza ve Ali’ye söylerler. Rıza önce itiraz eder ama bayanlar kendisini ikna etmeyi başarır. Mesut, Soylu ailesine akşam yemeğine davet edilir.   

Zeliha sokak röportajları yapmak üzere çarşı pazar gezmektedir. Bu sırada bir dükkanın önünden geçerken chow chow cinsi bir köpek yavrusu görür. Köpeğe ilk görüşte aşık olur. Esnaf Zeliha’nın yanına gelir. Köpeğin satılık olduğunu söyler. Piyasa fiyatının da baya altına satınca Zeliha dayanamaz ve köpeği alır. Chow chow evde büyük ilgi odağı olur. Ancak Hüsnü köpeği gördüğü an kıyamet kopartır. Asla köpeğin evde kalamayacağını söyler. Çocuklar alttan girip, üstten çıkıp babalarını ikna etmeyi başarırlar. Chow chow evde kalacaktır. Artık Çoban ailesinin yeni üyesidir. Ertesi gün köpek evde hiç uyanmaz. Hüsnü’de eve gelir tüm aile köpeğin başında toplanmış, uyansın diye beklemektedir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Cansu Fırıncı, dizide Ünal rolünü oynamaktadır

FRAGMANLAR