X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 397. Bölüm

Çoban ailesinde, “baş komiser” kahvaltısı hazırlanmıştır, Nazike bile Hüsnü’ye ayrı bir özen göstermektedir. Hüsnü çoluk çocuğun coşkusu ile kahvaltısını edip mesaiye yetişmek için evden çıkar. Suat, Hüsnü’nün baş komiser olduktan sonra artık daha şık giyinmesi gerektiğini düşünür. Hüsnü ve Suat beraber alışverişe çıkarlar. Yeni bir takım elbise alırlar. Hüsnü tam emin olamasa da Suat ve çocukların ısrarı ile emniyete yeni aldığı takım elbisesiyle gider. Takım elbisesine uygun gözlük bile takar.

Ekibimiz Rıza baba önderliğinde tam kadro baskına hazırlanmaktadır. Üzerlerinde kurşun geçirmez yelekleri ellerde silahları.. Narkotik Şube elemanları da baskına katılacaktır. İki şubenin birlikte gerçekleştirdiği bir operasyondur. Rıza ve Arif Müdür herkese son kez genel bir bilgi geçerler. Bizim şubenin başında Hüsnü Çoban, Narkotik Şube’nin başında da Ayşen Komiser vardır. Ayşen Komiser İstanbul’a yeni tayin olmuş ayrıca Rıza’nın otuz senelik silah arkadaşı rahmetli Ragıp Baş komiserin kızıdır.

Ayşen, fazlasıyla başarılı bir polistir. Tek başına bir uyuşturucu çetesine sızıp, bir sene onlarla çalışıp vakti geldiğinde de en tepedekine varıncaya kadar bütün şebekeyi neredeyse tek başına çökertmiştir. Ekibin baskın vereceği depo Tuncer denilen eroin satıcısının üzerine kayıtlıdır. Tuncer’in mekanını içeriden dışarıdan koruyan çok sayıda adamı vardır. Ekip her şeye hazırlıklı olarak depoya baskına gider. Depoda kıyasıya bir çatışma yaşanır. Tuncer mekanda değildir. Tuncer’in adamı Remzi çatışmada Ayşen’i görür ve tanır. Çatışmadan zor kurtulup Tuncer’e hemen baskının başında Antalya’dan tanıdıkları Narin görünümlü Ayşen olduğunun haberini verir. Tuncer’in öncesinden alınacak intikamı vardır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Hüsnü'nün oğlunun ismi Arda'dır

FRAGMANLAR