X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 398. Bölüm

Maruf’un Samet’in ölümüne sebep olması ekibi şoka uğratır. Maruf sorguya alınır. Öncesinde de Mesut durumu Cahit amire anlatır. Maruf o kadar rahat bir adamdır ki sorguda olması umurunda bile değildir. Cahit anlatılanlara inanmak istemez.  Prosedür uygulanmaya başlanır. Olay yerindeki memurun ve Arda’nın ifadesi alınır.

Maruf’un da sorgusuna Mesut ve Hüsnü girer. Savcılığa sevki yapılır. Mesut Selin ile beraber savcılığın önünde beklemektedir. Savcı Maruf’u serbest bırakır. Müfettiş sorgusuna kadar Amiri Cahit’in gözetimi altında olacaktır. Cahit abilik yapıp Maruf’u kendi evine götürür. Maruf’un Ankara Haymana’da ki kız kardeşi, Şükran arar. Şükran ağabeyine derdini anlatır.

Maruf ve Şükran babaları Selahattin, 50’li yaşlarda bir adamla gencecik bir kızı evlendirmek istemektedir. Maruf’u Cahit’i bir şekilde atlatmayı başararak kız kardeşini kendi yöntemlerine göre Kadir’in adamlarından Basri ile birlikte kurtarmaya gider. Bir numaralı silah kaçakçısı Kadir Yelence’nin has adamı Basri ekibin engeline takılmıştır. Kadir’e ulaşmanın yolu Basri’den geçmektedir.

Basri Ankara otobanında yüz tarama sistemine yakalanmıştır. Yanında biri vardır ancak yüzü seçilemez. Plakadan kullandığı aracın kiralık olduğu tespit edilir. Aracı kiralayan şirketten bilgi alınarak bir adrese ulaşılır. Bu adres Hüsnü’nün bulunduğu mevkii ye yakındır. Çevre ekiplerden de yardım alarak verilen adrese gider. Rezidansın güvenliği ile görüşülüp Basri hakkında bilgi alınır.

Hüsnü mekanda resmi polisleri bırakıp ayrılır. Bu sırada Basri ve Maruf evden bir şeyler almak için mekana gelirler. Resmi polislerden Oktay Basri’yi tanır, Hüsnü baş komiserine haber verir. Hüsnü sert bir manevra ile hemen mekana geri döner. Hüsnü döndüğünde çatışma çoktan başlamıştır. Hüsnü resmi polisler Hamdi ve Oktay’ı kurtarmaya çalışırken Maruf’un silahından çıkan kurşunlar sırtından isabet eder…

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Efe, Pınar'ın oğludur

FRAGMANLAR