X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 417. Bölüm

Diyar’ın intiharı annesi Meryem’in çöküşüne sebep olur. Zeliha, Hüsnü ile birlikte acısına destek olmaya çalışır. Meryem’i, Diyar’ın cenazesi ile birlikte memlekete yolcu ederler. Rehabilitasyon merkezine hademe olarak sızan bir adam gençlere uyuşturucu dağıtır. Tunç da bu haplardan faydalanır. Rüyasında Diyar’ı görür. Rüyasında gördüğü Diyar ile konuşmasının etkisiyle irkilerek uyanır. Bu uyuşturucu kullananların ve tedavi sürecindeki bir çok kişinin başına gelen halüsinasyon nöbetlerinden biridir. Tunç, kendisine geldiğinde ortalığı yakıp yıkmaya başlar. Rehabilitasyon merkezindeki hastalar birlik olur ve hastanede ayaklanma olur. İçeriden dumanlar çıkmaya başlar. Kapıdaki Mesut, dumanları görünce panikler. Ne olduğunu anlamaya çalışır. İçeride adeta bir isyan başlamıştır.

Hakan, annesi Nesrin ile birlikte Aylin’i istemeye Rıza babaların evine gider. Tabii ki kızımız Rıza babadan istenecektir. Bu organizasyonda Mesut, gençlerin iznini ister. Aklı bambaşka bir yerdedir çünkü. Selin ve Hüsnü de isteme merasimine katılır. Sami, cezaevinden talimatlarını vermeye devam etmektedir. Yonca, kadın haliyle kocasının bıraktığı işi devir alır, kimseye papuç bırakmaz. Bu durumdan Nazif başta olmak üzere herkes rahatsızdır. Yonca’nın mafya babası Ziya operasyonunda ters köşe yaparak Sami’nin tüm adamlarını şaşırtmayı başarır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Aylin ve Hakan 13. Sezonda tekrar evlenmiştir

FRAGMANLAR