X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 418. Bölüm

Süslü Kazım, bir kadın satıcısıdır ve Tanem isimli bir kadın ile beraber çalışır. Tanem, bir katil tarafından ensesinden iğne sokularak öldürülür. Hakan, ekip ile birlikte olay yerine gider. Adli tıptan gelen bilgilere göre önce morfinle bayıltılmış, daha sonra elle boğularak öldürülmüştür. Son üç ayda, aynı şekilde öldürülen iki hayat kadını daha vardır. Kazım, yakalanır; ancak, Rıza’nın planıyla serbest bırakılır. Selin, kılık değiştirerek otelci İdris sayesinde Kazım ile tanışacaktır. 

Canan, arkadaşlarıyla yapacağı partiye götürmek için istediğini Rafet’den alır. Partide ise, beklenmeyen bir olay yaşanır ve Canan Rafet’i yanına çağırır. Tahsin'lerin tır şirketindeki kamera kayıtları incelenir, araştırmalar yapılır ve Rafet’in, Erdal’ı bayıltıp Şahin’i öldürdüğü anlaşılır. Rafet, yakalanır sorguya alınır.

Bu sırada Sami Kara’nın mahkeme günü gelip çatar. Sami, hapisten çıkacağına emindir. Mahkeme başlamadan Aylin, Sami Kara dosyasını tamamlayıp Rıza babaya yetiştirir. Rıza savcıya dosyayı sunar. Sami’nin son zamanlarda neler çevirdiğinin kanıtıdır bu dosya. Sami, mahkemede Rıza’yı görmenin şokundadır. Sami’nin beklediği gibi içeriden çıkamaz ve tutuklu kalmaya devam edecektir.

Ceyda, artık Ankara’ya dönecektir. Dönmeden önce doğum günü partisi için ekibi davet eder. Aylin’den özür dilemek istediğini söyler. Hakan, Aylin, Selin, Ali, Pınar doğum gününe giderler.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Esra, Hüsnü'nün dördüncü eşidir

FRAGMANLAR