X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 425. Bölüm

Suat’ın da Haydarberk ile birlikte Safranbolu’ya, Hüsnü’nün yanına gitmesinden sonra İstanbul’da evin reisliği Metin’e kalır. Zeliha’nın bir gün önce yaptığı yayının işe yarayıp yaramayacağı merak konusudur.Veysel’in ipliğinin pazara çıkması, Hüsnü’nün ekibe ve İstanbul’a geri dönebileceğinin ışığıdır.

Mesut ve Ali hastaneye gidip Ender’in ifadesini alırlar. Sezgin ve Veysel’in nerede olduğu ile ilgili bilgi almaya çalışırlar. Ender hiçbir açık vermez. Ancak, biricik aşkı gözbebeği Gökçe ile ilgili baskı yapılınca Ender bildiklerini anlatır. Sezgin’in bağ evinde olduğu ve en son Ender’e bir bomba düzeneği hazırlattığı öğrenilir. Ekip, soluğu bağ evinde alır. Ancak bağ evi tabii ki boştur. Ekip, Veysel’in has adamlarından Halit’in cesedi ile karşılaşır. Veysel ve Sezgin’in de arası açılmaya başlar. 

Safranbolu’da lojmanda Hüsnü, Suat ve Haydarberk bir şekilde hayatlarına devam etmektedir. Çocuklarından, ekipten ayrı kaldıkları için içleri buruk olsa da, görev kutsaldır ve vatanın her yerinde görev yapmak ayrı bir duygudur. Hüsnü’nün ekibe geri döneceğinin müjdesini vermek için Rıza, Mesut, Selin ve Ali Safranbolu Çarşı Karakolunun yolunu tutarlar.

Çevik Kuvvet polisi Ferhat ve Osman’a son dakika ek görev gelir. Akşam stadda olacaklardır. Aynı akşam Leyla’nın annesi Ferhatlara yemeğe davetlidir. Bu yemeğe Ferhat görev dolayısıyla katılamaz. Vural ve adamlarının bomba düzeneği hazırdır. Bu seferki eylemin büyük ses getirmesini hedeflerler. Bedri ve Hazım bomba yüklü araçlarıyla stada doğru yol alırlar. 

 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Emniyetteki köstebeğin ismi Ünal'dır

FRAGMANLAR