X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 432. Bölüm

Arka Sokaklar’ın yayınlanan son bölümüne Müjde’nin ölümü damgasını vurdu!

Gizli görevinin açığa çıkmasından sonra örgüt ve silah kaçakçısı Kenan işbirliği ile kaçırılan Müjde, başarılı bir operasyonla kurtarılmış, yurtdışına gidip yeni yaşamına başlayacaktır! Malik’in emri ile Yaser, yerini buldukları Müjde’ye ve ekibe korkunç bir tuzak hazırlar! Müjde’nin bineceği taksiyi önceden ayarlayıp içine bomba yerleştirmiştir!

Müjde’nin bindiği taksi, Oktay ve ekiple vedalaştıktan kısa bir süre sonra Yaser tarafından patlatılır! Oktay ve ekibimizin yara almadan kurtulduğu bu saldırıda Müjde hayatını kaybeder!

Oktay, Rıza Baba ve ekip Müjde’nin mezarını başında sorumlularının cezasız kalmayacağı üzerine yemin ederler!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Arda karakterini Tunç Oğuz oynamaktadır

FRAGMANLAR