X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 434. Bölüm

Arka Sokaklar’ın yayınlanan son bölümünde Mesut talihsiz bir durum yaşıyor.

Oğlu Tunç’u terör örgütünün elinden kurtarmak için Kovandere’deki operasyonlara katılan Mesut, masum insanları da esir alan terörist Gümüş’ün peşine düşer! Özel Harekat ile birlikte aldıkları ihbarlar ışığında köy köy baskınlara gider. Örgütün elindeki masum halkı kurtarırlar!

Bu ihbarlar ışığında Tunç’un olduğu köye de giden Mesut, tuzakla karşı karşıya kalır! Çıkan çatışmada silah arkadaşı şehit olurken, Tunç kurtarılmıştır!

İstanbul’da ekip, kaçırılan Aslı isimli bir genç kızı bulmaya çalışır. Genç kızın, eski sevgilisi tarafından rahatsız edildiğini öğrenen ekibimiz onun peşine düşer. Fakat, genç adamın Aslı’nın kaçırıldığı sırada kahvede olduğu ortaya çıkar.

Tunç’un kurtarılmasından sonra Mesut ve Oktay, Gümüşün peşine düşer! Rehinelerin olduğu bir köyün ihbarını alan Mesut ve Özel Harekat plan yapar. Rehinelere ulaşılır; fakat,  kurtarma sırasında Gümüş tarafından önleri kesilen güruha ateş açılır. Mesut bu hengamede Gümüş’ün silahından çıkan kurşunla vurulur!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Engin Müdür'ün eşi Başak, öğretmendir

FRAGMANLAR