X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 435. Bölüm

Arka Sokaklar’ın yayınlanan son bölümünde, Mesut yaşam mücadelesi veriyor!

Mesut, Gümüş’ü yakalamak ve terör örgütünün kaçırdığı rehineleri kurtarmak için girdiği operasyonda vurulur. Acilen hastaneye kaldırılan Mesut, ameliyata alınır. Kurşunlardan bir tanesi karaciğerine saplanmıştır ve yaşamı pamuk ipliğine bağlıdır. Hastanedeki yetersiz teçhizat yüzünden İstanbul’daki tam teşekküllü bir hastaneye götürülür. Gümüş de İstanbul’a gelir.

Mesut’un karaciğerindeki hasar büyüktür. Yaşaması donörün bulunmasına bağlıdır. Bulunan donörlerden bir tanesi ise, Tunç’tur. Hayat-memat meselesi haline gelen durum için hemen ameliyata alınır. Tunç da hazır bulunmaktadır. Bu sırada Gümüş’ün hain planı devreye girer.

Hüsnü, kendisinden habersiz evlenen kızı Zeliş’i affetmiyordur. Evden eşyalarını getirip kızını yeni hayatı ile baş başa bırakır. Zeliş, ne yapacağını bilmez. İki arada bir derede kalmıştır. Ailesi ve Alphan; fakat, beklemediği bir durum ile karşılaşır!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Seval, Hüsnü'nün eşidir

FRAGMANLAR