X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 437. Bölüm

Oktay, Gümüş tarafından kaçırılmış ve ölümle burun burunadır. Rıza Baba önderliğindeki ekibimizin ne olursa olsun tek amacı Oktay’ı sağ salim kurtarmak ve Gümüş’ü yakalamaktır. Gümüş’ün yerinin tespit edildiğini bildiren haber ekibe Mesut’un yanında gelir. Mesut, Gümüş’ten intikamını almak için kimseye haber vermeden peşine düşer.

Hüsnü’nün oğulları oynan bir maça para yatırırlar ve ufak meblağda para kazanırlar. Boş boğazlılık edip mahalledeki bir gence söylerler. O genç ve arkadaşları ikramiye kazan kuponu Nazike’yi kaçırarak fidye olarak isterler. İşler bu noktadan sonra çığırından çıkar.

Manken ajansını fuhuş yuvası gibi kullanan bir çete, Buse isimli bir kızı ağına düşürür. Fuhuşa zorlanan kız durumu emniyete giderek şikayet eder. Ekibimiz bu çeteyi çökertir; fakat, Buse çetenin bir başka adamı tarafından esir tutulur. Buse’nin yeri tespit edilir ve operasyon düzenlenir. Buse’yi, Ali kurtarır ve bundan sonra kızın kurtarıcısına hayranlığı ortalığı karıştırır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Mesut, tedavi görmek için Rusya'ya gitmiştir

FRAGMANLAR