X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 438. Bölüm

Fuhuş operasyonunda çökerttikleri şebeke onları şikayet edenin Buse olduğunu öğrenirler. Ortadan kaldırılması gerekmektedir. Buse’yi, evine yolladıkları adamdan Ali kurtarır. Buse’nin, hayatını iki kere kurtaran Ali’ye hayranlığı daha da artar. Buse, gözüne kestirdiği Ali’yi oyuna getirerek beklemediği bir anda öper. Bunu da kaydeder. Bu görüntüler bir şekilde Pınar’a ulaşır. Ali ile Pınar’ın evlilikleri tehlikeye girer.

Selin’in koruyucu annelik yaptığı küçük sevgi bir kadının kaçırılma olayına şahit olur. Maskeli olanlar dışında bir kişinin yüzünü görür.

Hüsnü’nün oğulları Metin ve Tekin yolun kenarında yatan bir adam görürler. Hafızasını kaybeden adamı eve götürürler ve bundan sonra olaylar farklı bir boyuta ulaşır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Hasan Denizyaran Arka Sokaklar dizisinde oynamamıştır

FRAGMANLAR