X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 440. Bölüm

Aylin ve Hakan uzun süredir, hayatlarını birleştirecekleri imzayı atmayı bekliyorlardı. O gün gelip çatmışdır artık. Sonunda nikah masasına otururlar. Ekip de, onlar da çok mutludur. Rıza Baba'nın da şahitler arasında olduğu nikahta imzayı atarlar. Artık karı ve kocadır onlar. Ekip ve aileleri, onları güle oynaya balayına gönderir. Kornalar eşliğinde nikah salonundan ayrılan gelin arabasının önü çocuklar tarafından kesilir. Bu sırada onlara doğrulmuş silah vardır!

Haktan, yasadışı silah satışı yapan birisidir. Yaşları küçük olan Orkun ve Fırat bu silah çetesinden silah almak isterler. Çetenin elebaşısı onlara silah satmazken, adamları fazladan para kazanma düşüncesi ile gençlere istediklerini verir. İçi dolu olan silah Fırat'ın elindeyken bir anda patlar ve Orkun ölür! Orkun'un ailesi olayı büyütür ve Fırat'ın ailesini linç etmek için mahallede sorun yaratırlar. Ekibimiz olaya dahil olur!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Engin Müdürün çocuğunun ismi Hasan'dır

FRAGMANLAR