X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 441. Bölüm

Hakan'ın annesi Nesrin, nikah sonrası gelin arabasına açılan ateş sonucu ağır yaralanır. Hastaneye götürülen Nesrin acilen ameliyata alınır. Ekip ve Hakan kimin ateş ettiğini bulmak için olayı araştırırlar. Bir banka soygununda kullanılan silah ile Nesrin'i vuran silah eşleşir. Ekip ve Hakan aradıkları ipucunu bulurlar. Önce banka soyguncularına ulaşırlar; sonra da, Nesrin'i vuran kşiye. Bu kişi Hakan'ın tanıdığı kişi olan Çetin'dir. Ekip ve Hakan, Çetin'i işyerinde gözaltına alırken neden ateş ettiğini öğrenirler!

Mesut'un can yoldaşı ve Kovandere'de operasyonda şehit olan Sedat Çakmak'ın oğlu Ufuk, bir kavgada şans eseri Mesut tarafından yaralı olarak kurtarılır. Sonradan Ufuk'un uyuşturucu bağımlısı olduğu ortaya çıkar. Mesut, şehit olan arkadaşının ailesine sahip çıkmamanın büyük üzüntüsünü yaşar. Ufuk'u kendi oğlunun kaderini yaşamaması için Ametem'e yatırır ve tedavi olmasını sağlar; fakat, Ufuk Amatem'den kaçıp başını yine derde sokar. Mesut, onu kurtarmak için inat eder.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Hakan ve Aylin 440. Bölümde evlenmiştir

FRAGMANLAR