X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 443. Bölüm

Gürcan'ın nişanlısı Cemre, emniyette ifade verdiği sırada gördüğü Hande ve Volkan'ı barda otururken tanımıştır! Gürcan'a, Hande ve Volkan'ın polis olduğunu söyler. Gürcan eline gelen bu fırsatı onları kaçırarak değerlendirir...  Ekip, ise arkadaşlarını kurtarabilmek için bu işin peşine düşer.

Mesut, gizli kimliğiyle operasyonun sürecini hızlandırmıştır. Fakat, işler onun için artık daha da zor olmaya başlayacaktır. Mesut'un kimliğinin ifşa olması görevin tamamen başarısız olmasının yanı sıra, onun için hayati bir tehlikeyi de beraberinde getirecektir. Ekibin artık bu durumdan geri adım atmaya şansı bulunmaz.

Rıza Babanın eşi Ayla bir reine olayının içine düşer... Fırsat bulduğunda damadı Ali'yi arayarak durumu anlatacağı sırada silahlı adam tarafından yakalanır. Polislerin onların bulunduğu eve geldiğinde iş işten geçmiştir. Bir kadının pencereden düştüğü görülür..

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Zeliş ve Tunç Almanya'ya yerleştiler

FRAGMANLAR