X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 446. Bölüm

Rıza Baba, İlhan Kansu tarafından kaçırılmıştır. Ekip, Rıza Babayı kurtarabilmek için her yolu dener. İlhan Kansu, Rıza Babayı ekibe vermek için bir isteği vardır. Valeri'nin bebeğini alırsa Rıza Babayı serbest bırakacaktır. Ekip, Rıza Babayı ve Valeri'nin bebeğini de kurtarabilmek için plan yapar. Olaylar istedikleri gibi gitmez. 

Rıza Baba, ekibine döndükten sonra beklenmedik bir olay yaşar. Savcı, araştırdığı bir olay üzerine Rıza Baba açığa alınır. Ortada büyük bir komplo vardır. Ekip, ne olduğunu anlamaz; fakat, Rıza Baba işin peşini bırakmaz ve sonuca varır.

Hüsnü, kredi çekmek için gittiği bankada soygun olayı ile karşı karşıya kalır. Dışarıda Suat ve Nazike telaşlı olayı izlemektedir. Suat, Mesut komisere durumu anlatan telefonu açar. 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Engin'in eşi Başak çocuk doktorudur

FRAGMANLAR