X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 448. Bölüm

Suat, polisten kaçan kuyumcu soyguncularının kullandığı araba çarpmış ve ağır yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan Suat ameliyatın ardından yoğun bakıma alınır; fakat, durumu çok iyi değildir. Hüsnü, komadaki Suat ile konuşurken ters bir şey olur. Suat'ın kalbi durur. Doktorların tüm müdahalesi onu kurtarmaya yetmez. Çoban Ailesi'nin ve ekibimizin en değer verdiği insan artık yoktur. Hüsnü ve çocukları yıkılmıştır.

Mesut, Urfa'ya tayin edilir ve operasyonların içinde dahil olur. Mesut'un bölgesinde katliamları ve bombalama olayları yüzünden aranan Civan kod adlı terörist vardır. Kimsenin hakkında çok bir bilgisi yoktur. Kensini iyi gizler. Mesut ve ekibi Civan'ın kadrosuna başarılı operasyonlar düzenler; fakat, Civan'a ulaşamazlar.

Mesut, köyün cefakar okul öğretmeni Necmi ile güzel bir arkadaşlığa başlamıştır. Civan'ın emrindeki teröristler Necmi öğretmeni kaçırır. Mesut, yeni tanıdığı bu güzel insanı kurtarmak için operayon düzenler.

İstanbul'daki ekibimiz ise, yürekleri burkan tecavüz olayı ile ilgili harekata geçerler. Mesut'un yanlarında olmamasının sıkıntısını yaşarlar.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Arka Sokaklar polisiye dizisidir

FRAGMANLAR