X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 45. Bölüm

Zeynep, hastaneden çıkar ve  evde istirahat etmeye başlar. Herkes derin bir nefes almıştır. Murat, Zeynep’in toparlanması için onun yanında bir an olsun ayrılmaz ve her türlü desteği verir. Ancak Zeynep’in geçirdiği buhran giderek büyümektedir.
Banu ve küçük kızı, fidyeciler tarafından kaçırılır. Ekip devreye girer.

Mesut’un başına buyrukluğu ve aceleci tavrı Engin Başkomiseri sürekli zor durumda bırakmaktadır. Aralarındaki gerginlik yükselerek devam eder.
Benzincide yapılan soygunda bir kadın öldürülür. Arabadaki küçük kız da kaybolur. Babaları perişandır. Ekip olayın faili olduğu belirlenen Kenan isimli şahsın peşine düşer. Kenan kızı Beyhan isimli bir şahsa satmaya çalışırken yakayı ele verir. Ekip küçük kızı kurtarır.
Suat tatil planları yapmaktadır. Haftasonu hep birlikte deniz kenarına giderler.

Her şey organize edilir. Aile oldukça mutludur. Fakat Şile’de başlarına beklenmedik bir olay gelir. Hüsnü isyanlardadır. Rıza Baba da tüm bu olaylardan uzak gibi gözükse de mahallenin asayişi ondan sorulmaktadır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Özlem Çınar, Aylin Komiser rolünü oynamaktadır

FRAGMANLAR