X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 451. Bölüm

Bedran, kardeşinin düğününde yaralandıktan sonra acilen ameliyat edilmesi gerekiyor. Adamları zaman geçirmeden bir Ambulansı durdurup doktor ve hemşireyi Bedran'ın bulunduğu eve getiryor. Hemşire, Metin'in eşi Asiye'dir. Hüsnü ve ekip, gelini Asiye'nin bulunması için harekete geçiyor!

Ekip, genç Caner'in yardımı ile Bedran'ı saklandığı yeri buluyor! Operasyon öncesi Caner'i, genç komiser Hande'nin gözetiminde oradan uzaklaştırıyor! Bedran, uzaktan takip ettiği ekipten ayrılanları görünce hedefini belirliyor. Yakaladığı Hande ve Caner'i vuruyor. Genç Caner olay yerinde ölürken; Hande, yaralı olarak hastaneye kaldırılıyor!

Her eyleminin ekip tarafından önü kesilmesine sinirlenen Bedran, bir restorana bombalı eylem planı yapar. Restoran bombayı ölen kardeşi Mirza'nın evleneceği kişi olan Güle yerleştirecektir. Rıza Babanın kızı Pınar ise, arkadaşı ile aynı restoranda yemek için buluşmak için gider. Güle restorana girdiğinde Bedran adamına bombayı patlatması için emir verir..

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Cansu Fırıncı, dizide Ünal rolünü oynamaktadır

FRAGMANLAR