X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 452. Bölüm

Bedran, kardeşi Mirza'nın ölümünden sonra öfkesinden eylemlerin şiddetini arttırır. Mirza'nın eşi Güle'yi restoran bombalama eyleminde kullanır ve çok sayıda kişinin ölmesine neden olur. Rıza Baba'nın kızı, Ali'nin eşi Pınar'da çocukları ile birlikte o restorana gider. Patlama esnasında restoranın çok yakınındadırlar. Patlama sonrası olayı öğrenen Rıza Baba ve Ali, Pınar ve çocuklara ulaşmaya çalışırlar.

Selin ise, görev başında iken Bedran'ın adamları tarafından kaçırılır. Bedran eline geçirdiği Selin'i, Mesut ve ekibimize karşı bir koz olarak kullanır. Ekibimiz tüm çabalarına rağmen Selin'e ulaşmayı başaramaz. Bedran ise, Mesut'a kafasına silah dayanmış Selin'in fotoğraflarını göndererek bir buluşma ayarlar. Mesut, Selin'i kurtarmak ve Bedran'ı yakalamak için buluşma yerine gider; fakat, Selin, Bedran'ın yanında değil, denizin açığındaki bir teknededir. Mesut ve Bedran arasında yumruk yumruğa bir kavga başlar. Teknede ise, Selin için sayılı dakikalar vardır. Bedran'ın adamı, Dila'nın tüm engellemelerine rağmen, elleri ve ayakları bağlı Selin'i denize atar.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Pınar, Rıza Babanın kızıdır

FRAGMANLAR