X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 455. Bölüm

Hüsnü, teşkilattaki köstebekten kaçarken bir planı devreye sokar. Anlık bir karardır bu. Takip esnasında arabadan atlar ve otomobil denize uçar. Selim ve sevgilisi Hüsnü'nün öldüğünü düşünür. Bu planı ilk önce Rıza Baba ve Mesut öğrenir. Sonra ekibe anlatılır. Arkasından çeteye büyük bir operasyon yapılır. İş adamı, mafya ve Selim flash-disk ile para takasında bir depodadır. Selim ve sevgilisi bu çeteye ihanet ettiği sırada ekibimiz operasyonu başlatır! Selim ele geçirilir ve Aras'ı içeri tıkacak anlaşma yapılır. Hüsnü'yü ölmemiş olarak karşısında gören Aras neye uğradığını şaşırır. Tutuklanıp hapse gönderilir.

Mesut'un Urfa'daki arkadaşı Veysel evlenmek üzere İstanbul'a gelir ve ilk önce Mesut ile haberleşir. Veysel'in nişanlısının abisi Turan ise, bu evliliği onaylamıyordur. Tehditler savurarak kız kardeşini döver. Tek isteği vardır Turan'ın: Kız kardeşi ortaklık kurmak istediği galeri sahibinin oğlu ile evlenmesi. Veysel bu durumu öğrenir ve nişanlısını kaçırır. Sığınmak için de Mesut'un evini kullanır. Turan annesinin tekefonunu kullanarak onlarla bir buluşma ayarlar. Annesi ve babası ile buluşacağını düşünen kız ve Veysel, Turan'ın silahından çıkan kurşunlarla olay yerinde ölür. Mesut bu duruma çok sinirlenir ve Turan'ı bulabilmek için kanunsuz bir eylemde bulunur.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Esra, Hüsnü'nün dördüncü eşidir

FRAGMANLAR