X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 760275290


Varnish cache server

Arka Sokaklar 458. Bölüm

Çınar, dava hakimi Reyhan'ı kızı ile tehdit edip içerden çıkar. Sonrasında olaylar farklı bir boyuta ulaşır. Çınar, çocuğu teslim etmek için büyük meblağda bir para ister. Para bulunur ve kızın babası tarafından teslim adresine götürülür. Çınar, paranın kendisine ulaşmadığını söyleyerek küçük kızı öldürür gibi gösterir ve  telefondaki ailesine işkence eder. Rıza Baba, Çınar'ı yakalayabilmek için Selin, Bahar ve  Hande'yi gizli göreve gönderir. Eskort kız kılığında Çınar'ın evine gelen Selin, Bahar ve  Hande deşifre olur. Operasyon erken başlar. Kızları kurtarıp, Çınar'ı yakalayan ekibimiz ilginç bir bilgiye ulaşır!

Hakan, kendisine takıntılı bir aşık olan Selin yüzünden Aylin ile sıkıntılı bir sürece girer. Selin, eski sevgilisinden gördüğü şiddet yüzünden hastaneye kaldırılır. İfadesini almaksa Aylin'e düşer. Aylin, Selin'i hala Hakan'ın çevresinde görmekten dolayı çıldırır. Selin'i engellemediğini düşündüğü Hakan'a ekibin ortasında hakaretler eder ve suratına bir tokat atar. Hakan bu tokadı kaldıramaz ve orayı terk eder... Aylin ise, ekibin yatıştırma hamlelerini sert karşılar.

Rıza Babanın bir avukat tanıdığının üstüne bir cinayet kalır. Eski müvekkillerinden birisi olan mafya babasının oğlu Bora, cinayet işlediği silahı avukatın odasına gizler. Polis baskınında ortaya çıkan silah sonucunda avukat Yalçın hapse girer. Mafya babası da aynı hapistedir. Silahı oğlu Bora'nın değil, adamlarından birisinin kendisine bıraktığı şekilde ifadesini değiştirmesini ister. Mafya babası, Yalçın'ın bu teklifi reddetmesi üzerine karısını ve kızını kaçırır. Rıza Baba olayı çözmek için Hakan'ı aynı cezaevine gizli görevle gönderir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Pınar'a evlenme teklif eden Yağız doktordur

FRAGMANLAR