X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 459. Bölüm

Rıza Baba, Avukat Yalçın'ın ailesini mafya babasından kurtarabilmek ve Yalçın'ı aklayabilmek için Hakan'ı gizli görevle cezaevine gönderir. Hakan, cezaevinde hem Yalçın'a göz kulak olacak; hem de, Yalçın'ın kaçırılan ailesinin yerini öğrenmeye çalışacak! İçeride mafya babasının adamlarını şiddetuygulayarak sorgular. Aylin'e duyduğu kızgınlık ve kırgınlıkla sorgu sırasında otokontrolünü kaybeder. Fakat, istediği bilgiyi adamdan alır! Yalçın'ın ailesi kurtulunca mafya babası içerde bir hain olduğundan şüphelenir. Yalçın ile fazla yakın olan Hakan'ı araştıran adam polis olduğunu öğrenir ve Hakan'ın infaz emrini verir. Adamı Hakan'ı şişler. Hakan acilen hastaneye kalıdırılır!

Bu olaydan sonra Hakan'ı kaybedeceğini gören Aylin'in duygularında değişimler olur! Hakan'a yaklaşmaya çalıştıkça beklediği ilgiyi görmez. Üstüne üstlük tokatın verdiği yürek acısını içinden atamayan Hakan'dan da uzaklaşma sinyalleri alır! Pişmanlığı fayda etmez!

Gonca'nın, Çoban ailesini ziyareti ise, kötü sonuçlanır! Gonca, akşam yemeği için Çoban ailesini ziyaret eder. Yemek güzel başlar ve aile Gonca'yı sevmeye başlamıştır. Bu sırada eve geç gelen Tekin, Gonca'yı yemek masasında görünce sinirlenir. Daha sonrasında ailesi ve Gonca'nın kaynaştığını görünce siniri birden öfkeye dönüşür. Özellikle de Hüsnü'ye. Tekin ileri geri konuşmaya devam edince de Hüsnü sonunu düşünmediği bir harekette bulunur. Tekin'e tokat atar!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Arda karakterini Tunç Oğuz oynamaktadır

FRAGMANLAR