X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 46. Bölüm

Arka sokaklarda uyuşturucu ve cinayet operasyonları

Kanal D’nin başrollerinde,  Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,  Uğur Pektaş ve İlker İnanoğlu’nun oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Milyonların beğeniyle izlediği dizide bu akşam; Ekip, uyuşturucu satıcılarına karşı operasyon düzenlerken, bir cinayeti aydınlatmak için de harekete geçiyor.

 

Zeynep saklanmaya gittiği Ağva’da, Fulya ve Acar isimli iki gençle tanışır. Bu iki genç, ailelerinden kaçarak evlenmek için İstanbul’a gelmişlerdir. Fakat Fulya’nın peşindeki Hamit oteli basarak gençleri öldürmeye teşebbüs eder.  Zeynep de tüm acılarının hesabını Hamit’e sorar.


Bu arada Ekip, 16 yaşındaki Mert’i uyuşturucu batağından çıkarmaya çalışırken, arkasında bulunan suç şebekesiyle karşılaşır ve düzenledikleri operasyonla Hazım ve adamlarını, işin içine oğlunu sürüklemekten çekinmeyen Hilal’i baskınla ele geçirler.
Genç bir avukat olan Çetin’in karısı Hülya ölür. Hülya’nın ölümü her ne kadar şüphe çekici durmasa da, Ekip olay içindeki ip uçlarının peşine düşer.


Bu arada Ali, Rıza Baba ile konuşmaya karar verir. Fakat Rıza Baba sert tavrından dönmez. İşi ele alan Mesut ve Hüsnü, Rıza Baba’yı fena oyuna getirme peşindedir.


Suat gazete ilanlarından bulduğu estetik doktoruna, ucuza taksitle ne varsa yaptırma peşindedir. Suat’ı akşam, çocuklar ve Hüsnü gördüklerinde şoka girerler.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Aylin ve Hakan 13. Sezonda tekrar evlenmiştir

FRAGMANLAR