X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 462. Bölüm

Tekin, kara para çetesinin patronu Muzaffer ve adamları tarafından dövüldükten sonra hastaneye kaldırılır. Durumu ciddidir. Bilinci kapalı olan Tekin büyük uğraşlarla hayata döndürülmeye çalışırken; ailesi, Gonca ve ekibimiz ameliyathanenin kapısında endişeli bekleyişlerini sürdürür. İlk ameliyattan sonra bitkisel hayat riski bulunan Tekin yoğun bakım odasına kaldırılır. Bu sırada ikinci bir sıkıntı gösterir ve tekrar ameliyata alınır. Beynindeki kanama tekrarlamıştır.

Selin ise, üvey babasının hastalığı yüzünden geçmişi ile tekrar yüzyüze kalır. Üvey kardeşi babasının ameliyatı için ondan 10 Bin Tl para ister. Selin, önce vermemeyi düşünür. Sonrasında yumuşak kalbi dayanmaz ve bankadan da kredi çekerek parayı kardeşine teslim eder. Hastaneden gelen telefon üzerine şok olur.

Hakan istifası yüzünden sıkıntı çekmektedir. Çok sevdiği mesleğinden ayrı olacağını düşünmesi onu bitirmeye başlamıştır. Bı sırada Tekin'i komalık eden Muzafferin izi bulunur. Hakan da ekip arkadaşları ile operasyona katılır. Odasına çağıran Rıza Baba, istifasını veren Hakan'a operasyona katıldığı için fırça çeker ve Hakan'ı şaşırtan bir karar verir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Cansu Fırıncı, dizide Ünal rolünü oynamaktadır

FRAGMANLAR