X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 465. Bölüm

Ekip, ulaştıkları deliller neticesinde bebek tacirlerinin olduğu şebekenin eylemlerine ulaşıyor. Sıra şebekeyi çökertmeye gelince Rıza Baba bir taşla iki kuş vurmak için plan yapıyor. Ekibimizin elinde bir otelin güvenlik kamera görüntüleri vardır. Otelin güvenlik kameralarında, şebekenin başındaki adam ile Şamil'in eşi Yelda'nın samimi şekilde odadan çıktıkları görülmektedir. Yelda'nın da gerçekten hamile olduğu ortaya çıkınca yasak aşk ekibimizin kullanabileceği bir koza dönüşüyor. Çünkü, kısır olan Şamil'in bu olayı öğrenmesi şebekenin patronunu hayatına mal olması demektir. 

Rıza Baba bu kozu kullanarak şebekenin patronundan Erdal ile buluşma ayarlamasını ister. Adam mecburen bu isteği kabul eder. Erdal kız kardeşinin bebeğini satmak için buluşmayı kabul eder. Buluşma yerinde Erdal ekibimizi fark eder ve oradan kaçar. Selin ve ekibiöix peşine düşer. Erdal gizlendiği eve geldiğinde kız kardeşi Melda doğurmuştur. Bebeği de alıp oradan kaçar. Selin peşinden ormana kadar takip eder ve Erdal ile bir birlerine ateş ederler.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Arda yüzünden iki polis vurulmuştur

FRAGMANLAR