X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 466. Bölüm

Erdal'ı vuran Selin'e soruşturma açılır. Savcılık nefsi müdafa mı, husumet mi olduğuna karar vermek durumundadır. Çünkü, Erdal'ın üvey kız kardeşi Selin'in silahını nasıl çaldığı muallaktır. O silahla da cinayet işlenmiş olması Selin'in, Erdal'a karşı kişisel bir husumeti olacağını doğrur. Selin ve olay anından sonra gelen Mesut ifadesini verir. İkisinin de polis olmasından dolayı Melda'nın vereceği ifade daha önemli hale gelir. Melda ise, doğurduğu çocuğu kabullenmez. İşine karıştığı için de Selin'e öfkelidir. Bu yüzden onun aleyhinde ifade verince Selin mahkemede tutuklanır. Cezaevine giderken de ona Mesut eşlik eder.

Ekip bir başka dosya için virane bir binaya operasyona gider. Binadan içeri girdiklerinde Bahar bir teröristle kariı kariıya kalır. Terörist eylemde kullanacağı bombayı hazırlamaktadır. Karşısında polisleri gören terörist bombayı patlatır. Bahar ve Hande teröriste en yakın kişilerdir. Patlama şiddetlidir ve ekip iki arkadaşlarının durumlarından endişe ederler.

Sinem hem Hakan'a, hem de ekibe sorun olmaya devam eder. İstihbarattan bir memur Rıza Babaya, Sinem'in karıştığı büyük bir olaydan bahseder. Rıza Baba, Sinem ismini duymaktan dolayı çok kızgındır. Ona en yakın olduğunu düşündüğü Hakan'a onu bulması için emir verir. Hakan, Sinem ile buluşmak için haberleşir. Ekip de buluşacakları yerde konumlanır. Sinem tuzağın farkına varır ve oradan uzaklaşır. Herkes Hakan'dan şüphelenir. Rıza Baba bile... Bu yüzden Rıza Baba, Aylin'i görevlendirir. Aylin sürdüğü izler sonucunda, Sinem'in saklandığı adresin olacağını düşündüğü eve gelir. Evde eli silahlı adamlarla karşılaşır. Destek ekip gelmeden hareket ettiği içinde arkasından yaklaşan eli silahlı diğer adamı fark etmez. Adam silahını ateşler ve Aylin'i vurur.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Şule, Engin Müdürün kızıdır

FRAGMANLAR