X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 468. Bölüm

Selin, terör örgütünün elindeki küçük Can'ı kurtarmak için cezaevinden alınıp gizlice görevlendirilir. Suriye'ye geçip Vecdi'ye ulaşır. Olaylar hızlı gelişir ve Selin hızlı hareket etmek zorunda kalır. Vecdi ile karşı karşıya kalır. Kimliğini açık eder. Vecdi, Can'ı kendisine siper eder. Selin, Vecdi'ye ateş etmekte kararsız kalır. Can'ın hayatını tehlikeye atmak istemez.

Bu sırada Selin'i, Vecdi'ye ulaştıran istihbarat casusu Hamza öldürülür. Selin'den haberleri o iletmektedir. İstihbarat ve Rıza Baba, Selin'in hayatından endişe eder. Rıza Baba, Mesut'u görevlendirir. Mesut, Suriye'ye geçerek Selin'in aramaya başlar. Bu sırada örgüt elemanları Mesut'u fark eder ve onun içinde bulunduğu metruk evi roketle patlatırlar.

Asiye ve Metin çocuklarının ultrason görüntüsünü aldıklarından dolayı mutludurlar. Çoban Ailesi de bu fotoğraf yüzünden sevinç içindedirler. Bu mutluluk kısa sürer. Asiye, hastanede görevdeyken uyuşturucu bağımlısı bir genç tarafından bıçaklanır. Olayı öğrenen Metin ve Hüsnü, Asiye ile bebeğin sağlığından endişe duyarlar.

Ali, Bahar ile devriyedeyken bir kovalamacaya şahit olurlar. Kovalayan kişi silahlıdır. Ali ve Bahar da bu kovalamacaya dahil olurlar. Sokak arasında Ali durması için uyardığı silahlı adamı vurur. Adam polis çıkar. İç İşleri Ali'ye soruşturma açar. Adam yoğun bakımda olduğu için Ali, soruşturma boyunca açığa alınır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Elif, Aylin'in öz kızıdır

FRAGMANLAR