X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 469. Bölüm

Selin, küçük Can'ı, Suriye cehenneminden kurtarmak isterken deşifre olur ve örgütün eline düşer. Arkasından giden Mesut da talihsiz bir anda yakalanır. İkisinin de hayatı tehlikededir. Rıza Baba evlatlarından haber alamayınca hiç düşünmeden harekete geçer. Arkadaşı Salim Paşahan ile birlikte bir kurtarma operasyonu planlar. Operasyonun ilk ayağı başarılı geçer ve Mesut infaz edilmekten son anda kurtarılır. Fakat, Selin ortalarda yoktur. Bulunduğu yerin koordinatları bulunur ve Mesut onu kurtarmak için harekete geçer. Selin ise, küçük Can'ın annesi tarafından karnından vurulmuştur ve kan kaybediyordur. Mesut ona ulaşır ve kurtarır.

Karnından bıçaklanan Asiye ameliyata alınır. Ameliyat başarılı geçer ve çocuk da dahil olmak üzere Asiye hayata tutunur. Metin ve diğerleri çok mutludur.

Ekip, tır şoförlerini öldüren bir seri katilin peşine düşer.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Emre, Cansu'dan hoşlanmaktadır

FRAGMANLAR