X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 470. Bölüm

Ağır yaralı Selin, helikopter ile İstanbul'a getiriliyor. Hemen ameliyata alınıyor. Zor geçen ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan Selin'i başta Mesut olmak üzere ekip arkadaşları yalnız bırakmıyor. Bu sırada ekibe gelen bir haber her şeyi alt üst ediyor. Selin'lerin yaşadıklarını öğrenen Vecdi, İstanbul'a geliyor ve Can'ı tekrar kaçırıyor. İntikam yemini eden Vecdi, küçük Can'ın üzerine bombalar yerleştirerek İstanbul'un en işlek ilçesine bırakıyor. Planına göre Mesut ve ekip olaya müdahale edeceklerdir ve tam o esnada fünyeyi patlatıp intikamını alacaktır. Beklediği gibi olur ve ekip Can'ı bularak bombayı etkisiz hale getirmek için harekete geçer.

Ekip, banyoda ölen bir estetik doktorunun dosyasına el atar. Ucu uyuşturucu taciri Ramiz'e ulaşır. Olaydaki tuhaflığı sezen ekip başka bir delile ulaşır. Buse isimli bir kadın bu şebekeye kuryelik yapmaktadır. Patronu Ramiz'den para çalan bu kadın tanınmamak için estetik ameliyat olmuştur. İzleri takip eden ekibimiz Buse'ye ulaşır. Ortada işlenen cinayetler ve uyuşturucu kaçakcılığı olunca Ramiz ve çetesini çökertmek ekibimize kalır. Ramiz'e ulaşmak için Bahar'ı, Buse olarak gizli operasyonda kullanma kararı alınır. Ramiz, çalınan parasını geri getirceğini düşündüğü Buse'nin (Bahar) buluşma teklifini kabul eder. Bahar buluşma yeri olan tekneye biner; fakat, işler terse gider. Bahar, adamlar tarfından tutulur ve tekne denize açılır. Ekibin eli kolu bağlı kalır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Birce Yaman, dizide Sinem Reyhan Kıroğlu'nu oynamaktadır

FRAGMANLAR