X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 471. Bölüm

Eda, Koray isimli birisi ile tanışır ve akşam yemeğine çıkar. Yemek sonrası Koray, Eda'dan kabul edilemeyecek isteklerde bulunmaya başlar ve yavaş yavaş öfkeli bir hale girer. Eda istekleri reddettikçe kendini kaybeden Koray onu dövmeye başlar. Koray, feci halde dövdüğü Eda'yı gecenin karanlığında bir sokakta bırakır ve oradan ayrılır. Sabah olunca ekibe darp olayı olduğuna dair bir anons gelir. Ekibimiz hemen olay yerine gelir ve Eda'yı kanlar içinde bulurlar. Hastaneye kaldırılan Eda, Koray'ı ve olayı anlatır. Koray yakalanır; fakat, yüksek yerlerde tanıdığı olan babası sayesinde tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır. Eda'nı ekip arkadaşları Koray'ın serbest bırakılmasına sinirlidirler ve onu sözlerle tehdit ederler. Koray gözaltından çıktıktan sonra şehir dışında ölü bulunur. Ekibimizin başı bu yüzden derttedir.

Hakan, Sinem'in bıraktığı içi para dolu çanta yüzünden savcılığın takibine takılır. Hakan bu parayı uyuşturucu işi yapan birisine verir ve aralarında bir anlaşma gerçekleşir. Hakan, bu gizli saklı yaptığı iş yüzünden Aylin'in de dikkatini çekmiştir. Savcı kadın elindeki delillerle Hakan'ı tutuklamak için emniyete gelir. Herkes şaşkındır. Rıza Ba'nın açıklaması ile durum çözüme kavuşur.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Mesut'un oğlu Tunç, uyuşturucu tedavisi görmüştür

FRAGMANLAR