X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 472. Bölüm

Eda'yı darp eden Koray'ın cinayeti ekip üzerinde kara bulutların dolaşmasına neden olur. Eda ve Arda, cinayetin zanlıları olarak gözaltına alınırlar. Çünkü, Koray'a en son gelen mesaj Arda'nın telefonundan, Eda'nın ağzı ile yazılmıştır. Cinayet şubenin müdürü Cevat, Rıza Baba ve ekibinin üzerinde akbaba gibi dolaşmaya başlar. Cevat, Eda ve Arda'nın aklanmasından sonra ekibin olayı araştırmasını engelleyebilmek için elinden gelen her şeyi yapar. Savcı Arzu'yu da devreye sokarak tüm ekibi sorguya çektirmeyi başarır. Yalnızca Selin ve Aylin bu soruşturmanın dışında kalır. İkili hemen işe koyulur. Arkadaşlarının üzerine atılan lekeyi temizlemek için yeni delillerle olayı çözmeye başlarlar. Olayın ucu tahmin edilemez bir noktaya ulaşır.

İstabul'un sokaklarında motosikletli kapkaç olayları yaşanmaya başlar. Son olayda bir kişi yaralanır. Zeliş ve kameraman arkadaşı olayı haber yapmak için harekete geçer. Babası Hüsnü ve diğer ekipteki polisler de bu olayı araştırmaya başlar. Kapkaç yapan kişilerin çok tehlikeli oldukları ortaya çıkınca Hüsnü kızı Zeliş'i uyarır. Bu olayın peşini bırakmasını ister; çünkü, hayatından endişe duymaktadır. Zeliş babasını dinlemez ve olayı takip etmeye devam eder. Kapkaç yapanlardan birisini bulur. Adam bir kadını metruk bir binaya götürmüştür. Zeliş ve kameraman arkadaşı da binaya girmeye başlarken fark edilirler. Adam silahını onlara doğrultur ve ateş eder.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Seval, Narkotikten gelmedir

FRAGMANLAR