X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 475. Bölüm

Selin'in kız kardeşinin çocuğu Umut'a bakan Şükran, terör örgütünün içindeki akrabası yüzünden ihanet sayılabilecek bir harekette bulunur. Kendisine güvenen Selin ve Mesut'u düşünmeden Umut'u, örgütün lideri ve bir ihtimal babası olan kişiye kaçırır. Şükran, akrabası İlyas'ın düştüğü durum yüzünden bu isteği kabul eder. İlyas, ekip ile girdiği çatışmada Mesut tarafından vurulur ve yaralı olarak hastaneye kaldırılır. Örgüt lideri Şükran'a, İlyas'ın hapis yatmaması için hastaneden kaçıracaklarını söyler; fakat, bu işlemin gerçekleşmesi için Umut'u kaçırıp kendisine getirmesini ister. Şükran mecburen Umut'u örgüt liderine götürür. Selin ve Mesut, Umut'un güvendikleri Şükran tarafından kaçırıldığını öğrendiklerinde şok olurlar. Ekip, örgütün yerini ve Umut'u bulmak için harekete geçer. İşler bir noktadan sonra içinden çıkılmaz bir hal alır.

Ekip, vahşice öldürülen küçük bir çocuğun cenazesine katılırlar. Katili bulmak için harekete geçen ekip, çocuğun öfkeli ailesini sakinleştirmeye çalışırlar. Çünkü, aile katilin cezasını kendileri vermek ister. Rıza Baba ve ekip ise, herşeyin yasalara uygun olması için çabalarlar. Ekip, küçük çocuğun katilini yakalar. Ekip, katili olay yerine getirir ve cinayeti nasıl işlediğini anlatmasını ister. Bu sırada çocuğun ailesi ve öfkeli kalabalık katili linç etmek için saldırırlar. Ekip hemen olaya müdahale eder. Katil ise, bu hengamede kaçmayı başarır; fakat, sonu onun için iyi bitmez.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Özgür Ozan'ın oynadığı Hüsnü karakterinin soyadı Çoban'dır

FRAGMANLAR