X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 476. Bölüm

Selin'in yeğeni Umut Bebek terör örgütünün adamlarından Asım'ın elindedir. Asım, Umut'un babasıdır. Almanya'dan onu almak için gelmiştir ve örgüt bunu fırsat bilerek eylem yapması için de görevlendirir. Asım'ın eylem öncesi ekibimize kaptırdığı bombalar ise, örgütün eylemlerine sekte vurmuştur. Ekip, hem Umut'u kurtarmak, hem de örgütü çökertmek için harekete geçer. Fakat, ne Asım'a, ne de Umut Bebeğe ulaşamazlar. Çözüm olarak da hapisanedeki örgütün eski İstanbul sorumlusu  Ferman'dan bilgi almak isterler.

Ferman, bu isteği fırsata çevirir. Ekibe verdiği bilgi bir tuzağın içine götürmektedir. Ekip bombalı tuzak ile uğraşırken, Ferman adamları tarafından kaçırılır. Ferman, örgütün başına tekrar geçtiğinde eylemlerin startını verir. Görevlendirdiği kişiler ise, Umut Bebeğin babası Asım ve Hüseyin'dir. Ekip aldığı bir istihbarat ile bu ikiliye ulaşır; fakat, harekete geçemezler. Mesut'un bekleyecek zamanı yoktur ve ekipten ayrılarak Asımların bulunduğu araca girmeyi başarır. Onları zorlayarak Ferman'ın bulunduğu hücre evine operasyon düzenlenir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Arda yüzünden iki polis vurulmuştur

FRAGMANLAR