X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 478. Bölüm

Metin, Barbaros'un vurulma olayından dolayı sorgulanmak için merkeze götürülüyor. Hüsnü, oğlunun düştüğü bu durumdan dolayı ikinci şoku yaşıyor. İlkinde Tekin, şimdi Metin. Oğlunun suçsuz olduğuna ne kadar emin olsa da, Savcı Arzu tam aksini düşünmektedir. Savcı Arzu, Metin'in tutuklanıp cezaevine girmesine önayak oluyor. Metin, yoğun bakımda olan Barbaros'un uyanması cezaevinde beklemek zorunda kalıyor. 

Hande ve Volkan, bir olayı incelemek için gittikleri yerde kimyasal maddeye maruz kalıyorlar. Ziya isimli kişiyi hedefleyen saldırı iki komiseri de içine çekiyor. Ziya, arabasına sıkılan bu madde yüzünden baygınlık geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Hande ve Volkan da, hastanede bu maddenin zararlı mı, zararsız mı olduğunu bekliyorlar. Hayatları tehlikededir. Ne kadar bir hasar yaratacağı ekibimizi de merak içinde bırakıyor.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Hakan ve Aylin 440. Bölümde evlenmiştir

FRAGMANLAR