X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 481. Bölüm

Asım, Mesut'tan intikam almak için bir plan yapar. Kalp krizi bahanesi ile cezaevinden, hastaneye geçmeyi başarır. Hastanedeki doktor adamlarındandır. Onu ölü gösterecek ilacı verdikten sonra ekibe Asım'ın ölüm haberini verir. Selin ve Mesut morgda Asım'ın cansız bedenini görünce rahatlarlar. Sorun olmaktan çıktığını düşünürler; ama, Asım'ın hayata döndürüldüğünden haberleri yoktur. Şans eseri araştırma yaptıkları sırada doktorun gerçek doktor olmadığını öğrenirler. Güvenlik kameraları incelenir ve Asım'ın yürüyerek hastaneden çıktığı görülür. Mesut'un hayatı tekrar tehlikeye girmiştir. Rıza Baba bu yüzden onun evine koruma memuru atar. Asım adamları ile evi basar. Yaylım ateşine tuttuğu evde Tunç da bulunmaktadır. Açılan bu ateş sonucunda Tunç ve koruma memuru vurulur.

Hüsnü, hastalığını gizlemeye devam etmektedir. Rıza Baba onun kaçamak durumundan şüphelenmeye başalar. Sonucunda hasta olduğunu öğrenir. Ailesinden bu hastalığı gizlememesini istediği Hüsnü, oğlu Haydarberk'in yanında baygınlık geçirir. Durumu "Baygınlık oyunu" olarak kurtarmaya çalıştığı sırada ailesinin şüphe duymasına neden olur; çünkü, Haydarberk bu oyunu evde sergilemiştir. Nedenini soran Çoban Ailesine babası ile kendisinin bildiği bir oyun olduğunu söyler.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Zeki Alasya, Arka Sokaklar dizisinde oynamamıştır

FRAGMANLAR