X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 494. Bölüm

Rıza Baba, üstüne atılan suçlardan aklanmak için ekibinin çalışkanlığına ve onlara olan güvenini kaybetmiyor. İçeride zor günler geçirmesine rağmen umudunu da kaybetmiyor. Ekip, olayı ortaya çıkaracak olan kilit ismin peşine düşüyor; ancak, işler hiç ummadıkları bir hal alıyor. Engin Müdürün ekibi canlandıran gayretleri sayesinde yavaş yavaş işin büyük bir bölümü hallediliyor. Sıkıntılar devam etse de, deliller toplanmaya devam ediyor. Rıza Baba, bu deliller ışığında en kısa zamanda aklanıp dışarı çıkmayı iple çekiyor.

Aylin, hamile haline bakmadan Rıza Baba için canını ortaya koyuyor. Kilit ismin bulunduğu adrese gittiği sırada bir çatışmanın ortasında kalıyor. Uzun süre dayandıktan sonra dengesini kaybedip yüksek bir yerden düşüyor.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Arda'nın ikinci mesleği oyunculuktur

FRAGMANLAR