X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 526. Bölüm

Kaçakçılık şebekesi işlerine çomak sokan ekibi hedefine alıyor. Özellikle uyuşturucu trafiğine engel olan Engin Müdürü... Şebeke ile bağlantısı var sanılsın diye de, Engin Müdürün adına hesap açılıyor ve yüklü miktarda para transfer ediliyor. Bu hesaplar Savcı Ceyda'nın önüne düşüyor. Rıza Baba,Engin Müdür hakkında kanıt bulduğunu düşünen Ceyda'yı, işlem yapmaması için ikna etmeye çalışıyor. Bu sırada ekip, şebekenin tetikçisi Sait'in adresine ulaşıyor. Engin Müdür, Savcı Ceyda ve ekibimiz Rıza Baba önderliğinde operasyon planı yapıyor. Operasyon sırasında büyük bir çatışma yaşanıyor. Bu çatışmada Engin Müdür ve Savcı Ceyda vuruluyor. Sait yakalanıyor; fakat, ekip sıkıntılı bi durumun içine düşüyor.

Tekin ve Jennifer'in nişanı için koşuşturma başlıyor. Bu durumdan en çok Hüsnü ve Zeliş rahatsız oluyor. Jennifer'in teyzesi Rebeca, Hüsnü ve Çoban Ailesini içinden çıkılmayacak bir borç batağının içine sürüklüyor. Hüsnü, ne kadar olayı çözmek istese de bor 70.000 Tl olunca durum tıkanıp duruyor. Sürpriz bir teklif Çoban Ailesini biraz olsun rahatlatıyor.

Tunç arkadaşı ile gece durakta beklerken can sıkıcı bir olay gerçekleşiyor. Tinerci çocukların başındaki kişi Tunçlara sarıyor. Onlardan para istiyor. Tunç'un arkadaşı para yerine yemek ısmarlama teklif edince genç cebinden sustalısını çekiyor. Boğuşma sırasında bıçak Tunç ya da arkadaşına saplanıyor. Olay yerine gelen Mesut gördüğü manzara karşısında büyük şok yaşıyor..

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Hüsnü, TV şovunda polis danışmanı olmuştur

FRAGMANLAR