X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 531. Bölüm

Engin, Savcı Ceyda'nın öldürülmesinden sonra kendini kaybeder. Rıza Babadan habersiz ekip ile birlikte Nadir'in evini basar. Onu sert bir şekilde sorgulamaya başlar. Hüsnü ve diğerlerinin engellemelerini ise önemsemez. Bu baskın Rıza Babanın kulağına gider. Rıza Baba, Nadir'in evine geldiğinde Engin Müdür ile büyük bir tartışmanın içine girer. Engin Müdür, ekipten ayrılıp Nadir dosyasının peşini bırakır. Gizli teşkilatın oluşmasında rol oynayan Müsteşar, Engin Müdürü ikna eder; fakat  Engin, ekibin dışında tek başına Nadir'in peşine düşer. Bu sırada Kurye yeni bir canı daha alır. Bu olayda Kurye'yi tanıyan Alman Polisi Nadya (Wilma Elles), Engin Müdür ile çalışmaya başlar; çünkü, öldürülen kişi Nadya'nın kızkardeşidir.

Nadir ise, ekibin baskınından dolayı çok öfkelidir. Bunun acısını almak için ekibe savaş açar. Bu uğurda yanında olacak kişi de Ezgi olur. Ezgi, manevi amcasına yapılanları doğru bulmadığı için ekibinin yerine Nadir'in tarafını tutar. Ona göre Nadir masum bir işadamıdır. Nadir'e verdiği ilk bilgi ile de Müsteşar, Kurye tarafından öldürülür.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Burcu Kara, Arka Sokaklar dizisine 2023 yılında girmiştir

FRAGMANLAR