X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 100. Bölüm

Arka Sokaklar bu hafta “dalya” diyor

22 Aralık Pazartesi akşamı 100. bölümü ile ekrana gelecek  “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde, kentteki araç yakma terörü işlendi. Gerçeği yansıtması için, arabaların yakıldığı çekimlerde heyecanlı anlar yaşandı.

Kanal D’nin başrollerinde, Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh,  Özgür Ozan, Uğur Pektaş ve İlker İnanoğlu’nun oynadıkları ve yayınlandığı ilk günden bu yana izlenme rekorları kıran polisiye – macera dizisi “Arka Sokaklar” bu hafta 100. bölümü ile ekrana geliyor.
Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, yapımını Erler Film’in üstlendiği, senaryosunu da Ahmet Yurdakul ve Ozan Yurdakul’un kaleme aldıkları dizinin, Pazartesi akşamı saat 20.00’de yayınlanacak 100. bölümünde, kentte araç yakma terörü işlendi.
Sokakların yangın yerine döndüğü bu bölümün çekimlerinde, bir süredir sokaklardaki arabaları ateşe veren çeteleri takip eden Rıza Baba’nın ekibi ateş çemberi içinde kaldı.
Sertifikalı yangın uzmanlarının, özel efekt ustalarının ve dublörlerin bütün gün süren hazırlıkları titizlikle uyguladıkları dizinin çekimlerinde heyecanlı anlar yaşandı.
Olası bir tehlike ihtimaline karşı, ambülans, yangın söndürme tüpleri ve itfaiyenin hazır bulundurulduğu çekimler, herhangi bir kazaya mahal verilmeden başarıyla tamamlandı.

 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Zeliş ve Tunç Almanya'ya yerleştiler

FRAGMANLAR